Victor Mids | Next Level in Sassenheim

13 maart 2021, van 15:00 tot 16:00 | De Oude Tol, Hoofdstraat 147 in Sassenheim | i.s.m. Boekhandel Wagner

Kosten: Uitverkocht

Anke Weber Smit

Voor iedereen die MINDF*CK zelf een keer mee wil maken is dit dé kans om het met eigen ogen te zien. Victor Mids komt naar Sassenheim!

Verplaatst vanwege Coronavirus

In navolging van de meest recente corona-maatregelen die zijn aangekondigd door de overheid is de interactieve Neuromagic show van Victor Mids van zaterdag 14 maart verplaatst naar zaterdag 12 december. Leden en niet-leden met een geldig toegangsbewijs voor de show worden op de hoogte gehouden.

MINDF*CK: Next level

Na het megasucces van MINDF*CK komen Victor Mids en Oscar Verpoort nu met MINDF*CK: Next level. In dit boek geven ze nog meer geheimen en spectaculaire illusies uit het populaire tv-programma MINDF*CK prijs. Ervaar hoe het is om zelf gemindf*ckt te worden tijdens de interactieve Neuromagic show van Victor Mids in Sassenheim. Verbaas je en leer meer over de werking van je brein, cognities en zintuigen.

Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Want hoe makkelijk ben jij af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe eenvoudig jouw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden, én wat je daar van kunt leren.

Victor Mids

Victor Mids is illusionist en arts (niet praktiserend). Met deze innovatieve combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Laat je meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt…