Koffiespeeltuin in Oegstgeest

19 december 2018, van 09:30 tot 11:00 | Bibliotheek in Oegstgeest

Kosten: Gratis

Dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders. Laat je informeren over van alles rondom opvoeden en opgroeien.

Koffiespeeltuin

Tijdens de maandelijkse Koffiespeeltuin in de Bibliotheek in Oegstgeest kunnen ouders (maar ook opa’s/oma’s en de oppas) tussen 09.30 uur en 11.00 uur terecht om boekjes te lezen, te spelen en andere ouders te ontmoeten.

28 november | Voedingstrends, voor je kind?

Om 10:00 uur vertelt kinderdiëtiste Femke Vlieland van dieetpraktijk Spijs over voedingshypes bij kinderen en beantwoordt zij vragen van ouders.

Superfoods, glutenvrij, suikervrij, Paleo dieet enzovoorts. Er is tegenwoordig zoveel te doen over voeding en  voedingshypes. Je krijgt als ouder zoveel informatie in tijdschriften, in de supermarkt, op tv, in de boekhandel, op social media, op internet, in het ziekenhuis, van de buurvrouw. Voor jezelf kun je wellicht een afweging maken of je hier in mee wilt gaan. Maar hoe doe je dat voor je kind? Kinderen ontwikkelen zich lichamelijk en mentaal volop en wat is veilig voor je kind?

19 december | MamaDans

Om 10:00 uur komt Assia Kraan van MamaDans met ons en de kinderen dansen en vertellen over haar begeleiding aan zwangere vrouwen en prille ouders.

Tijdens deze workshop kan je leuke dansbewegingen ervaren en kom je te weten waarom dansen gezond en veilig is om te doen; zwanger, tijdens de bevalling en met baby. Danservaring is niet nodig!