Juridisch spreekuur

15 november 2017, van 10:00 tot 12:00 | Elke 2 weken | Lange Voort 2T 2341 KA Oegstgeest

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan kan een hele stap zijn. Voor een gratis en vrijblijvend advies ben je welkom bij dit Juridisch spreekuur.

Om de week verzorgt Geelkerken Linskens Advocaten een - gratis - juridisch spreekuur in de Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Oegstgeest.

Geelkerken Linskens Advocaten is een gerenommeerd kantoor met vestigingen in Leiden en Den Haag. Bij het kantoor werken meer dan 25 advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in familie- en erfrecht, arbeidsrecht, burenrecht en huur en koop van onroerend goed.

"Door een gratis spreekuur in de bibliotheek aan te bieden, hopen we dat de drempel om op tijd juridisch advies te vragen flink wordt verlaagd. Het komt helaas te vaak voor dat er niet op tijd juridische hulp wordt gezocht, omdat mensen bang zijn dat het te duur is of omdat ze simpelweg niet weten bij wie ze terecht kunnen. Daar willen wij verandering in brengen. Met dit spreekuur kunnen mensen te weten komen of ze een advocaat of mediator nodig hebben en bij wie ze dan in hun specifieke geval kunnen aankloppen."

Een afspraak maken voor het spreekuur is niet noodzakelijk, maar wel mogelijk en wordt aangeraden.
Het spreekuur is ingedeeld in perioden van een half uur. U kunt een afspraak maken via de website van Geelkerken Linskens Advocaten

20 september: Familierecht (Maya Perfors)
4 oktober: Vragenuur speciaal voor zzp'ers (Ivar Svensson)
18 oktober: Arbeidsrecht (Kim Diepstraten)

1 november: Familierecht (Maya Perfors)
15 november: Vragenuur speciaal voor zzp'ers (Ivar Svensson)
29 november: Burenrecht/huur en koop onroerend goed (Marije van Amersfoort)

13 december: Arbeidsrecht (Ilona Uilenberg)
27 december: Familierecht (Maya Perfors).