Buurtkamer

19 oktober 2017, van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Kerklaan 42, 2171GC Sassenheim

Kosten: gratis

Gezellig aanschuiven voor de krant en een kop koffie, dat kan in de Buurtkamer.

Stichting Welzijn Teylingen en de Bibliotheek Bollenstreek vestiging Sassenheim organiseren wekelijks de Buurtkamer.

Medioren en senioren zijn van harte welkom om onder het genot van een kop koffie of thee een praatje te maken of te lezen. Vrijwilligers voor ontvangst zijn aanwezig in de bibliotheek aan de Kerklaan 42. Er is een overvloed aan kranten, tijdschriften en boeken.

Voor meer informatie over de Buurtkamer kan je contact opnemen met Welzijn Teylingen, bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 13:00 uur, tel.: (0252) 23 18 05.