Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel?

Gepubliceerd op: 5 november 2020 10:00

Afbeelding Wat kan er wel

De Bibliotheek Bollenstreek is met ingang van donderdag 5 november gesloten. De sluiting is het gevolg van de extra overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Wij hopen 19 november de deuren weer te kunnen openen.

Het is jammer dat onze deuren tijdelijk gesloten moeten blijven, maar gelukkig is er nog veel wel mogelijk.

AfhaalBieb

Vanaf maandag 9 november starten we met de AfhaalBieb en kan je gereserveerde boeken ophalen bij jouw bibliotheek.

Boeken BezorgBieb

Indien je door fysieke omstandigheden niet zelf naar de bibliotheek kunt komen, kun je gebruik maken van de Boeken BezorgBieb. Vrijwilligers brengen de materialen dan naar je toe.

De bibliotheek wil haar capaciteit zoveel mogelijk beschikbaar houden voor mensen die het écht nodig hebben, maak daarom alleen gebruik van deze service als het echt niet anders kan.

Online Bibliotheek

Voor luisterboeken en e-books kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij de Online Bibliotheek.

Materialen thuis?

Heb je nog boeken of andere materialen thuis, dan hoef je ze niet in te leveren. De uitleentermijn schuiven we namelijk drie weken op. Je krijgt geen boete tijdens de sluiting en als we weer open gaan, krijg je meer tijd om je materialen in te leveren.

Telefonisch spreekuur

Voor al je vragen over de bibliotheek kun je bij ons terecht tijdens het telefonisch spreekuur elke werkdag van 10.00-12.00 uur. Ook voor vragen over het lenen en lezen van e-books en luisterboeken kun je hier terecht.

Vanaf 19 november zijn wij weer open en is het telefonisch spreekuur komen te vervallen.

spreekuur op telefoonnummer
maandag 0252 21 50 33
dinsdag 071 30 13 429
woensdag 0252 37 36 21
donderdag 071 52 37 351
vrijdag 0252 41 57 82

Bekijk de agenda voor een overzicht van de lopende (online) activiteiten.