Update coronavirus

Gepubliceerd op: 13 maart 2020 17:00

In verband met het coronavirus worden alle groepsactiviteiten van de Bibliotheek Bollenstreek en de Volksuniversiteit Oegstgeest tot 1 april geannuleerd. De vestigingen blijven vooralsnog geopend.

Activiteiten tot 1 april geannuleerd

Alle activiteiten die gepland stonden tot 1 april zijn geannuleerd. Het gaat om cursussen, lezingen, spreekuren, voorlezen, taalcafés, mamacafés en leeskringen. Heb je een vraag een activiteit, dan kan je terecht bij een van onze medewerkers in onze vestigingen. 

Vestigingen open

Alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek blijven vooralsnog open. Je kunt bij ons terecht tijdens de gebruikelijke openingstijden. Wij vragen je om onze vestigingen niet te bezoeken als je (milde) klachten hebt, zoals hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en koorts. Ook vragen we je de nodige hygiëne maatregelen in acht te nemen. Wij bedanken je voor je begrip en medewerking.


Wij volgen de adviezen en maatregelen van de overheid en het RIVM op en hebben verschillende (hygiëne)maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.