Brassband Warmond maakt leeshoek in bibliotheek Warmond mogelijk

Gepubliceerd op: 26 januari 2016 11:53

De feestelijke, officiƫle onthulling van het leesplein vond op dinsdag 19 januari 2016 plaats, toen mevrouw Zwaan, als contactpersoon van de opgeheven Brassband Warmond naar de bibliotheek kwam, om daar het met Kloppende Harten verfraaide lint door te knippen.

Het Kloppend Hart in Warmond herbergt naast een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, theater en scholen, ook een vestiging van de Bibliotheek Bollenstreek. Zoals veel instellingen, functioneert de bibliotheek in toenemende mate dankzij bijdragen van donateurs en de inzet van vrijwilligers. Na een intensieve verbouwing, kwam in Warmond in november 2015 een prachtig opgeknapte bibliotheek tot stand: een welkome ontmoetingsplaats voor de bewoners en onder meer het Computerplein.

Maar het geld voor enkele finale verfraaiingen ontbrak jammer genoeg. De voormalige Brassband Warmond kwam de bibliotheek met een stevige donatie tegemoet. Dankzij deze bijdrage kon de bibliotheek worden voorzien van onder meer een k(l)eurig ingerichte leeshoek op de jeugdafdeling.