We blijven open

Gepubliceerd op: 20 december 2021 06:00

Aangepaste openingstijden

De coronamaatregelen zijn vanaf 19 december aangescherpt. Nederland is tot en met 14 januari 2022 in lock down. De bibliotheken blijven gelukkig open.

De bibliotheek blijft open om boeken te lenen en terug te brengen. Ben je op zoek naar een rustige plek om te werken of studeren? Kom naar de bibliotheek. Je kan gebruik maken van computers met internet en printer.

Natuurlijk staan we voor je klaar om te helpen met het maken van een afspraak voor een coronaprik, taal en digitale vragen, of vragen over de overheid. In alle vestigingen volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Tot en met 14 januari zijn een aantal activiteiten afgelast. De meeste spreekuren blijven wel open. Je vindt de activiteiten die door gaan terug in onze agenda.

Bekijk de openingstijden voordat je een bezoek brengt aan een van onze vestigingen.

Bekijk de openingstijden van jouw Bibliotheek

Mondkapjesplicht en coronatoegangsbewijs

Voor een bezoek aan de bibliotheek is geen coronatoegangsbewijs nodig. Wel is het dragen van een mondkapje verplicht. Het mondkapje mag alleen af op het moment dat bezoekers of medewerkers op 1,5 meter afstand van elkaar zitten.

Hygiëne

De bibliotheek blijft uiteraard zorgen voor goede hygiëne. Het desinfecteren van handen, apparatuur en eventueel een mandje blijft mogelijk.

Heb je vragen over de coronamaatregelen in de bibliotheek?

We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via info@bibliotheekbollenstreek.nl of telefonisch via een van onze vestigingen.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Bibliotheek Bollenstreek? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.