Hulp bij belastingaangifte

Gepubliceerd op: 22 februari 2018 13:43

Hulp bij belastingaangifte

Ben je ouder dan 55 jaar en kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van de aangifte? Kom dan naar een van onze speciale belastingspreekuren of onze reguliere digitale spreekuren.

Veel mensen zien als een berg op tegen het invullen van hun belastingaangifte. Al dat uitzoekwerk. Al die gegevens die je moet verzamelen. En dan moet je dat tegenwoordig ook nog allemaal digitaal doorgeven.

Daarom biedt de Bibliotheek Bollenstreek in maart en april in verschillende vestigingen een extra service aan. In Noordwijkerhout, Oegstgeest en Sassenheim helpen experts van een ouderenbonden je tijdens een van onze speciale belastingspreekuren op weg. Woon je in Lisse of Noordwijk? Kom dan naar het digitale spreekuur in jouw vestiging. Bekijk de agenda voor de actuele tijden van de spreekuren.

In al onze vestigingen zijn computers met veilige internetverbindingen aanwezig. En kan je gratis gebruik maken van de printers om je belastingpapieren af te drukken. Zo kun jij eenvoudig zaken doen met de overheid en de Belastingdienst. 

Bekijk de totale agenda