BIEB

Gepubliceerd op: 5 oktober 2016 12:13

BIEB magazine voor ouders, nu gratis in de Bibliotheek verkrijgbaar!

Wat zijn de allerleukste makkelijk te lezen boeken?
Hoe vind je een geschikt boek?
Welke apps en digitale boeken zijn niet alleen ontzettend leuk maar ook erg goed?
Welke social media gebruiken kinderen tegenwoordig?
Hoe bereid je een spreekbeurt voor?
Hoe geef je je kind op een juiste manier een complimentje?
Welk boek las Arjen Robben als kind graag?

Je leest er alles over in BIEB magazine!

Boekenklets!
Behalve dat samen lezen en kletsen over boeken gezellig is, is het ook nog eens ontzettend belangrijk. Het blijkt uit onderzoek dat als er thuis veel aandacht voor taal en lezen is, een kind zich beter ontwikkelt en beter presteert op school. Wil je weten hoe je een ‘boekenklets’ begint? We hebben een aantal leuke vragen verzameld in BIEB magazine.

Bekende Nederlanders
In de glossy komen bekende Nederlanders waaronder voetballers, schrijvers, kinderen en ouders aan het woord. Zo vertelt de bekroonde schrijfster Tosca Menten over haar jeugdboeken en ook journalist Tako Rietveld (van het Jeugdjournaal) komt voorbij. Kinderboekenambassadeur Jan Paul Schutten gaat in op de kracht van verhalen en Arjen Robben laat zien dat voetbal en lezen heel goed samengaan.

Ook online!

Kom nu naar de Bibliotheek en haal jouw exemplaar op!
Zolang de voorraad strekt.

Ben je niet in de gelegenheid? Je kunt het magazine ook online lezen.