Vragen over de CoronaCheck of het Coronabewijs printen?

Gepubliceerd op: 30 september 2021 06:00

versoepelingen coronamaatregelen

Wil je toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heb je daar een coronabewijs voor nodig. Een coronabewijs maak je met de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl. In de meeste gevallen heb je daar een DigiD voor nodig.

Workshop DigiD & CoronaCheck

Vind je het lastig om een DigiD aan te vragen en om een Coronabewijs te printen? Volg dan de workshop DigiD & CoronaCheck bij de Bibliotheek Bollenstreek. Je leert hoe je een DigiD kunt aanvragen en hoe je een geprinte versie van jouw Coronabewijs kan krijgen. Deelname kost €2,50.

Meld je aan voor de workshop

Technische vragen

Heb je een technische vraag over de CoronaCheck-app? Kom dan naar een van de gratis Digispreekuren, waar onze digitale vrijwilligers wekelijks klaar staan om je te ondersteunen. Neem een werkende mobiele telefoon mee.

Bekijk de DigiSpreekuren

Coronabewijs-spreekuur

Naast het Digispreekuur heeft de bibliotheek tijdelijk een extra spreekuur: Het Coronabewijs-spreekuur. Tijdens dit gratis spreekuur ondersteunen onze medewerkers met het uitprinten van jouw Coronabewijs.

Bekijk de CoronaCheck-spreekuren

Geen mobiele telefoon?

Heb je geen mobiele telefoon en/of DigiD en wil je dit ook niet? Bel de landelijke helpdesk 0800-1351 voor hulp binnen Nederland of 0247-247247 voor hulp met
reizen binnen Europa.

Wil je meer weten? Kom naar de bibliotheek. We helpen je graag verder.