Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel?

Gepubliceerd op: 15 december 2020 10:00

Afbeelding Wat kan er wel

De Bibliotheek Bollenstreek is met ingang van dinsdag 15 december gesloten. De sluiting is het gevolg van de extra overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Wij hopen 19 januari de deuren weer te kunnen openen.

Het is jammer dat onze deuren tijdelijk gesloten moeten blijven, maar gelukkig is er nog veel wel mogelijk.

AfhaalBieb

Vanaf donderdag 17 december starten we met de AfhaalBieb en kan je gereserveerde boeken ophalen bij jouw bibliotheek.

Ga naar de AfhaalBieb

Boeken BezorgBieb

Indien je door fysieke omstandigheden niet zelf naar de bibliotheek kunt komen, kun je gebruik maken van de Boeken BezorgBieb. Vrijwilligers brengen de materialen dan naar je toe.

De bibliotheek wil haar capaciteit zoveel mogelijk beschikbaar houden voor mensen die het écht nodig hebben, maak daarom alleen gebruik van deze service als het echt niet anders kan.

Ga naar de BezorgBieb

Online Bibliotheek

Voor luisterboeken en e-books kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij de Online Bibliotheek.

Ga naar de online Bibliotheek

Materialen thuis?

Heb je nog boeken of andere materialen thuis, dan hoef je ze niet in te leveren. De uitleentermijn schuiven we namelijk op. Je hoeft geen te laat geld te betalen tijdens de sluiting. En als we weer open gaan, krijg je meer tijd om je materialen in te leveren. Binnenkort wordt op deze pagina vermeld wat de inleverdatum voor materialen wordt.

Telefonisch spreekuur

Voor al je vragen over de bibliotheek kun je vanaf woensdag 16 december bij ons terecht tijdens het telefonisch spreekuur elke werkdag van 10.00-12.00 uur. Ook voor vragen over het lenen en lezen van e-books en luisterboeken kun je hier terecht.

Bekijk de telefonische spreekuren

Activiteiten

Alle activiteiten in de bibliotheek zijn geannuleerd of verschoven naar een andere datum. Bekijk de agenda voor een overzicht van de lopende (online) activiteiten.

Bekijk de agenda