Kinderboekenweek 2020 van start in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek!

Gepubliceerd op: 30 september 2020 13:00

Vandaag is de landelijke Kinderboekenweek van start gegaan. Doe jij al mee aan een activiteit? Of kom gezellig langs voor de leukste boeken!

Van rooksignalen tot Whats-app!

Dit jaar staat de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) in het teken van geschiedenis met het thema En toen? We gaan terug in de tijd en maken een sprong naar de toekomst. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken!

Wil jij op ontdekkingsreis door de tijd? Kom dan naar de bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek. Leer 3D ontwerpen en programmeren tijdens de VR Experience en ontdek gaandeweg hoe mensen vroeger communiceerden met elkaar. En hoe zien de media van de toekomst eruit? Of kom luisteren naar een spannend verhaal en doe mee met de activiteiten tijdens de voorleesmiddagen bij jouw bibliotheek.

Bekijk de activiteiten voor de Kinderboekenweek en meld je aan!