Uitnodiging | Netwerkontbijt voor bedrijven in de Bollenstreek

Gepubliceerd op: 7 augustus 2018 09:22

Marnick theater brengt laaggeletterdheid in beeld

Werk jij voor een bedrijf in de Bollenstreek en wil je weten hoe je de (digi)taalvaardigheid jouw medewerkers kan verbeteren? Kom dan naar ons Netwerkontbijt Bedrijven Bollenstreek op dinsdag 25 september.

Taalhuis Bibliotheek Bollenstreek organiseert dit ontbijt en je bent van harte welkom om aan te schuiven. Laat je inspireren door het verhaal van Maartje van Putten (Bibliotheek Zoetermeer) over het taalproject voor medewerkers van de afdeling Afvalverwerking van de gemeente Zoetermeer. Ook aanwezig is taalambassadeur Marco Zeeman. Hij was tot enkele jaren geleden laagtaalvaardig en weet als geen ander wat dit met je doet en hoe je dit thuis en op je werk kunt verbloemen. Het Marnick theater zorgt voor een toepasselijk theatraal intermezzo.

We horen graag jouw wensen en ervaringen met lessen of workshops basisvaardigheden voor jullie medewerkers tijdens de bijeenkomst. We zullen met de aanwezigen bespreken wat er allemaal mogelijk is en wat de Bibliotheek voor je kan betekenen voor formeel en informeel (Digi)Taalonderwijs.

Aanmelden

Aanmelden voor het Netwerkontbijt Bedrijven Bollenstreek doe je door een e-mail te sturen naar: taalhuis@bibliotheekbollenstreek.nl

dinsdag 25 september 2018 | van 9.00 tot 10.30 uur (inloopvanaf 08.30 uur) | Bibliotheek in Sassenheim, Kerklaan 42, 2171 GC Sassenheim