Opening Taalhuis Hillegom

Gepubliceerd op: 6 september 2016 10:26

Opening Taalhuis Hillegom

Op dinsdag 6 september opent De Bibliotheek Bollenstreek in samenwerking met De Bibliotheek Zuid-Kennemerland het Taalpunt Hillegom in de bibliotheek van Hillegom.

Wethouder Fred van Trigt zal het Taalpunt Hillegom officieel en op een feestelijke manier openen om 14:00 uur. Vervolgens start er een taalbingo onder leiding van de coördinator van het taalcafé in de bibliotheek in Hillegom; Henk Huurneman. Alle deelnemers kunnen onder het genot van een kopje thee of koffie hun kennis van het Nederlands uitbreiden en samen praten over en in de Nederlandse taal. Daarnaast kunnen taalvrijwilligers met elkaar sparren over hun bezigheden. Ook kunnen zowel deelnemers als vrijwilligers vragen stellen op het taalspreekuur, dat op hetzelfde tijdstip plaatsvindt.