Walk & Talk | voor werkzoekenden

Walk en talk

Walk & Talk | voor werkzoekenden

Op zoek naar (ander) werk? Bezoek dan onze netwerkbijeenkomsten in de Bibliotheek van Noordwijk. Elke laatste dinsdag van de maand van 14:00 tot 16:00 uur krijg je de beste tips van deskundigen.

28 april | Online workshop mindset met Merel Hovestad

Psychologe Merel Hovestad gaat het hebben over een mindset. Mindset is belangrijk wanneer je het hebt over je doelen halen, kunnen kiezen in het leven en succes ervaren. Met een negatieve mind trek je meer negativiteit aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De vraag is dan ook, wat doen mensen die succes hebben nou precies anders? Kunnen wij dat geheim van persoonlijk succes ook ervaren? Deze drie strategieën helpen je echt!

26 mei | Workshop handelen vanuit je drijfveren

Waar laat jij je door leiden? In ons dagelijks leven doen we veel, we zijn druk en we vervullen veel verschillende rollen. We rollen vaak letterlijk van de ene activiteit in de ander. Sta jij in deze drukte dan nog wel stil bij de relatie die dit heeft met jouw persoonlijke drijfveren, waar je goed in bent of zelfs de ontwikkeling die jij doorgemaakt hebt? Of hoe dit zich überhaupt verhoudt tot de activiteiten waar jij mee bezig bent? Neem jij de tijd om de pas op de plaats te maken?

Tips & trucs van deskundigen

Kun jij wel wat hulp gebruiken tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan? Kom dan naar onze Walk&Talk-bijeenkomsten.Wij nodigen een (ervarings)deskundige op het gebied van loopbaanbegeleiding en solliciteren uit. Deze geeft handige tips en trucs en beantwoordt al jouw vragen.

Elke maand een ander thema

De ene keer staat je cv centraal, dan weer de manier waarop je jezelf het beste presenteert tijdens een sollicitatiegesprek. Dus of je nou behoefte hebt aan een frisse blik op jouw cv en sollicitatiebrief of het doorbreken van bepaalde patronen, bij onze Walk&Talk-bijeenkomsten zit je goed.


Logo gemeente Noordwijk

De Walk&Talk-bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Noordwijk.