Steun de voedselbank

Voor maar €49 doneer je al een lidmaatschap voor een gezin!

Je kunt dat natuurlijk ook samendoen, bijvoorbeeld met je buren. Dan doneer je beiden €24,50 en maak je samen een gezin blij. Ieder bijdrage is welkom. Doe je mee?

De Voedselbank Noordwijk helpt inwoners die het het hardst nodig hebben door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten.

Hoe mooi zou het zijn als zij bij hun volgende pakket een gratis abonnement voor de bibliotheek zouden krijgen? Met jouw hulp kunnen wij daarvoor zorgen.

Steun de actie van de Voedselbank Noordwijk en de Bibliotheek Bollenstreek vandaag nog!

De bibliotheek is er voor iedereen

Als bibliotheek willen we er graag voor iedereen zijn, ook voor mensen die het financieel niet breed hebben. Naast het lenen van boeken kun je bij ons terecht voor een kop koffie en de krant, rondkijken en andere mensen ontmoeten. Onze bibliotheek vervult daarmee ook een sociale functie. Helemaal belangrijk voor mensen die door geldgebrek sneller in een sociaal isolement raken.

Omkijken naar elkaar en voor elkaar zorgen, juist in deze tijd is dat heel belangrijk. Steun de actie van de Voedselbank Noordwijk en de Bibliotheek Bollenstreek vandaag nog. Iedere bijdrage is welkom!

Bibliotheek Bollenstreek heeft de ANBI-status

Bibliotheek Bollenstreek heeft de ANBI-status.