Hulp bij belastingaangifte

De Bibliotheek helpt je verder

De belastingaangifte staat weer voor de deur. In maart en april staat de Bibliotheek Bollenstreek klaar om je uitleg of hulp te geven bij het invullen van je aangifte. Er zijn spreekuren waar je advies kan krijgen en workshops met tips en handige weetjes. De bibliotheek helpt je verder!

Wil je gebruik maken van een beveiligde computer voor het invullen van je belastingaangifte bij een van onze vestigingen? Bel dan voor een afspraak tijdens de openingstijden van jouw Bilbiotheek.

Belastingspreekuren

Veel mensen zien als een berg op tegen het invullen van hun belastingaangifte. Daarom staan tijdens de belastingspreekuren in de bibliotheek, belastinginvullers voor je klaar om je te helpen bij het invullen van je aangifte.

Bekijk waar en wanneer de belastingspreekuren in jouw vestiging zijn.

Belastingworkshop | Startende ondernemers

Speciaal voor startende ondernemers geven Samantha Mokveld en Fred Snelderwaard van Koeleman Accountants & Belastingadviseurs een belastingworkshop voor zzp'ers.

Ze nemen je mee langs fiscale aspecten die voor zzp'ers van belang kunnen zijn, zoals ondernemingsstructuren, belastingen en aftrekposten en ZZP-problematiek.

Belastingworkshop | Fiscaal partnerschap

Ben je net gaan samenwonen of heb je samen een huis gekocht? Of ben je net getrouwd of een geregistreerd partnerschap aangegaan? In deze workshop kom je onder andere meer te weten over de inkomstenbelasting en fiscaal partnerschap.