Maand van het goede gesprek

Koffie en een goed gesprek bij de Bibliotheek Bollenstreek

De maand mei staat in het teken van goede gesprekken. We hebben het over belangrijke onderwerpen die er toe doen als je ouder wordt. Meld je aan voor een van de UP! gesprekken of kijk via een livestream mee naar het gesprek tussen strafpleiter Natacha Harlequin en auteur Adriaan van Dis.

UP! gesprekken bij de Bibliotheek Bollenstreek

UP! gesprekken

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan bij de UP! themagesprekken van de Bibliotheek Bollenstreek.

verschillende locaties | deelname is gratis

Meld je aan voor een UP! gesprek bij jou in de buurt

Livestream | Een goed gesprek met...

Strafpleiter en tv-persoonlijkheid Natacha Harlequin gaat met schrijver Adriaan van Dis in gesprek over wat het thema 'Over de grens' voor hen beiden betekent. De twee troffen elkaar nog niet eerder, maar hebben meer gelijkenissen dan wellicht gedacht. 

19 mei | 20.00-21.15 uur | online | €2,50

Koop direct je kaartje

“Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en ook om te luisteren naar de verhalen van anderen. Ik ben echt blij dat ik me heb aangemeld.” – Wilma (81)

Agenda

Tips van jouw Bibliotheek

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten