Tips voor kids

Online Bibliotheek

Geniet van de mooiste e-books en luisterboeken. Er staan er maar liefst 28.000 boeken op je te wachten. Ook voor kinderen is er een ruim aanbod. Voorleesboeken, informatieve boeken en nog veel meer. De collectie is zeer uitgebreid en gevarieerd.

Digitale Voorleestas

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes.Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.

Huisarrest

Huisarrest is een spannend luisterverhaal in 10 delen!
Elke dag schrijft een bekende kinderboekenschrijver een nieuw deel. Laat je voorlezen door Maren Stoffels, Anna van Praag, Sanne Roseboom, Simon van der Geest en Ruben Prins.

BereSlim

Bereslim is er voor kinderen van 3 tot 7 jaar én hun ouders en opvoeders. Kinderen kunnen leuke en leerzame spelletjes doen en prachtige prentenboeken bekijken. De producten van Bereslim kunnen zowel thuis gebruikt worden als door scholen, peuterspeelzalen en bibliotheken.

De Voorleeshoek

Het sluiten van de scholen zorgt ervoor dat heel veel kinderen thuiszitten. De Voorleeshoek is daarom beschikbaar voor alle kinderen in Nederland. Een leuke & educatieve manier om de kinderen thuis te vermaken.

Junior Einstein

Kinderen uit groep 4 t/m 8 kunnen op deze site oefenen voor alle basisschoolvakken. Toegang tot de oefensite krijg je door in te loggen met de gegevens van je biebpas.

WePboek

Op WePboek staan 20 geanimeerde prentenboeken. Kinderen vinden ze leuk en ze zorgen ervoor dat peuters spelenderwijs de taalvaardigheid ontwikkelen. Ze leren hierdoor nieuwe woorden.

De VoorleesExpress | tips voor taal op afstand

Tijdelijk kunnen vrijwilligers van de VoorleesExpress niet bij gezinnen langsgaan. Heel erg jammer, want juist nu hebben kinderen extra ondersteuning hard nodig! De VoorleesExpress heeft 6 tips verzameld om toch contact te kunnen houden en de taalontwikkeling van kinderen op afstand te kunnen blijven stimuleren.

Ja! Ik wil tips voor taal op afstand!