Leestips

Brand new BBQ | smokey goodness

Smokey goodness is een begrip voor barbecue-fans die van goed vlees houden. In het boek vind je methoden om vlees te garen, recepten voor vlees- en visgerechten en tips om saus te maken. Daarnaast staat het boek vol mooie foto's van de roadtrip die de auteur heeft gemaakt door Amerika, het land dat de auteur, een voormalig chefkok en restaurantmanager, ziet als de bakermat van de smokey goodness style van barbecueën.

Leen dit boek

De kleine bakkerij aan het strand | Jenny Colgan

De warme, gezellige sfeer uit de keuken komt ook terug in dit romantische zomerverhaal. Na een faillissement en een hierdoor min of meer verbroken relatie zit Polly ineens zonder vriend, zonder woonruimte en zonder baan. Ze verhuist naar een mysterieus verlaten dorpje in Cornwall waar ze drie mannen en een bijzonder huisdier vindt. Polly houdt veel van bakken en is er ook erg goed in. Ongemerkt wordt ze de grote concurrente van de bakkerij in het dorp. En hoe zit het met de liefde?

Leen dit boek

Italië voor altijd | Nicky Pellegrino

Denken we aan eten en aan zomer, dan kom je al snel bij Italië uit. In Italië voor altijd leren we Sarah-Jane kennen. Ze is klaar met de liefde en met het slechte weer in Engeland, vandaar dat ze verhuist naar Italië, waar haar vader vandaan komt. In het bergdorpje ontmoet ze Assunta, die een traditionele trattoria runt met gerechten die langzaam en met liefde zijn bereid en die worden geserveerd met knapperig brood in een mandje en fruitige witte wijn in een karaf. Er ontstaat een bijzondere vriendschap. Is het voor hen te laat voor de liefde?

Leen dit boek

Leestips van Hans Portengen

Directeur Bibliotheek Bollenstreek

Leestips van Dionne Dinkhuijsen

Programmamanager Bibliotheek Bollenstreek

Leestips van Margo Slot

Manager Frontoffice Bibliotheek Bollenstreek

TopTitels

Populaire boeken te leen bij de bibliotheek

Nog meer TopTitels