Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 1 - 10 (van 156)

• Aanpassing Bibliotheekreglement

30 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 wordt het bibliotheekregelement van Bibliotheek Bollenstreek aangepast. Onder andere wordt de naam aangepast naar Gebruiksvoorwaarden. De nieuwe Gebruiksvoorwaarden zijn te lezen via onderstaande link.

Bekijk details van Aanpassing Bibliotheekreglement

• Update: We zijn weer open!

19 november 2020

Vanaf donderdag 19 november is de bibliotheek weer open. Bekijk hier de maatregelen die van toepassing zijn, zodat iedereen veilig naar de bibliotheek kan blijven komen.

Bekijk details van Update: We zijn weer open!

• Kinderen het plezier van lezen en schrijven laten ontdekken!

13 november 2020

Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen De Willibrordschool en de Bibliotheek Bollenstreek    De Willibrordschool in Lisse kreeg op dinsdag 3 november Schoolschrijver Lisa Boersen op bezoek. Lisa is onder andere bekend van de boeken: Timo en de Oppasninja-reeks en De Stemmenslurper.

Bekijk details van Kinderen het plezier van lezen en schrijven laten ontdekken!

• Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel?

5 november 2020

De Bibliotheek Bollenstreek is met ingang van donderdag 5 november gesloten. De sluiting is het gevolg van de extra overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Wij hopen 19 november de deuren weer te kunnen openen.

Bekijk details van Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel?

• We zijn blij met je!

1 november 2020

We zijn blij dat onze leden de bibliotheek blijven bezoeken, ook in deze bijzondere tijd. Hier willen we je graag voor bedanken. De hele maand november kun je het geschenkboek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer gratis ophalen in jouw bibliotheek!

Bekijk details van We zijn blij met je!

• app CoronaMelder

22 oktober 2020

De app CoronaMelder. Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden. Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.

Bekijk details van app CoronaMelder

• Kinderboekenweek 2020 van start in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek!

30 september 2020

Vandaag is de landelijke Kinderboekenweek van start gegaan. Doe jij al mee aan een activiteit? Of kom gezellig langs voor de leukste boeken!

Bekijk details van Kinderboekenweek 2020 van start in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek!

• Expositie Ans Duindam en Carla Frese in Noordwijkerhout

25 september 2020

Van 25 september t/m 22 oktober exposeert Ans Duindam haar Tiffanyramen en Carla Frese stelt haar sieraden ten toon in de bibliotheek van Noordwijkerhout.

Bekijk details van Expositie Ans Duindam en Carla Frese in Noordwijkerhout

• Nieuwe app voor e-books en luisterboeken beschikbaar

21 september 2020

Geniet van e-books en luisterboeken in één vernieuwde app. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Van thrillers tot romans, van waargebeurd tot fantasy.

Bekijk details van Nieuwe app voor e-books en luisterboeken beschikbaar

• Week van Lezen & Schrijven van start met taalwandelingen

7 september 2020

In het kader van de Week van Lezen & Schrijven ging vanmorgen de eerste taalwandeling van start vanuit de bibliotheek in Noordwijk.

Bekijk details van Week van Lezen & Schrijven van start met taalwandelingen