Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 1 - 10 (van 159)

• Voedselbank doneeractie is groot succes

2 februari 2021

Klanten van de Voedselbank Noordwijk ontvangen een gratis lidmaatschap na opgezette doneeractie van de Bibliotheek Bollenstreek.

Bekijk details van Voedselbank doneeractie is groot succes

• Nationale Voorleesdagen 2021 van start!

20 januari 2021

De Nationale Voorleesdagen zijn vandaag officieel van start gegaan. Dit jaar helaas zonder voorleesontbijt in de bibliotheken maar dat mocht de pret niet drukken. Verschillende burgemeesters lazen online voor aan kinderen in hun gemeente.

Bekijk details van Nationale Voorleesdagen 2021 van start!

• Blijven lenen met de AfhaalBieb

13 januari 2021

Alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek blijven voorlopig gesloten. De sluiting is het gevolg van de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Gelukkig kun je gewoon blijven lenen via de AfhaalBieb.

Bekijk details van Blijven lenen met de AfhaalBieb

• Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel?

15 december 2020

De Bibliotheek Bollenstreek is met ingang van dinsdag 15 december gesloten. De sluiting is het gevolg van de extra overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Wij hopen 19 januari de deuren weer te kunnen openen.

Bekijk details van Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel?

• Aanpassing Bibliotheekreglement

30 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 wordt het bibliotheekregelement van Bibliotheek Bollenstreek aangepast. Onder andere wordt de naam aangepast naar Gebruiksvoorwaarden. De nieuwe Gebruiksvoorwaarden zijn te lezen via onderstaande link.

Bekijk details van Aanpassing Bibliotheekreglement

• Update: We zijn weer open!

19 november 2020

Vanaf donderdag 19 november is de bibliotheek weer open. Bekijk hier de maatregelen die van toepassing zijn, zodat iedereen veilig naar de bibliotheek kan blijven komen.

Bekijk details van Update: We zijn weer open!

• Kinderen het plezier van lezen en schrijven laten ontdekken!

13 november 2020

Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen De Willibrordschool en de Bibliotheek Bollenstreek    De Willibrordschool in Lisse kreeg op dinsdag 3 november Schoolschrijver Lisa Boersen op bezoek. Lisa is onder andere bekend van de boeken: Timo en de Oppasninja-reeks en De Stemmenslurper.

Bekijk details van Kinderen het plezier van lezen en schrijven laten ontdekken!

• Telefonisch spreekuur

7 november 2020

Voor al je vragen over de bibliotheek kun je terecht bij het telefonisch spreekuur. Elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur staan we voor je klaar.

Bekijk details van Telefonisch spreekuur

• We zijn blij met je!

1 november 2020

We zijn blij dat onze leden de bibliotheek blijven bezoeken, ook in deze bijzondere tijd. Hier willen we je graag voor bedanken. De hele maand november kun je het geschenkboek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer gratis ophalen in jouw bibliotheek!

Bekijk details van We zijn blij met je!

• app CoronaMelder

22 oktober 2020

De app CoronaMelder. Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden. Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.

Bekijk details van app CoronaMelder