Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 1 - 10 (van 168)

• Eerste Wandelwaaiers overhandigd Bekijk details

25 maart 2021

Afgelopen week zijn de eerste Wandelwaaiers overhandigd aan wethouders in de Bollenstreek. De Wandelwaaier geeft inspiratie aan wandelcoaches tijdens het wandelen met hun taalmaatje. Elk kaartje in de waaier bevat een nieuw onderwerp om te bespreken tijdens het wandelen.

Bekijk details van Eerste Wandelwaaiers overhandigd

• Voedselbank doneeractie is groot succes Bekijk details

2 februari 2021

Klanten van de Voedselbank Noordwijk ontvangen een gratis lidmaatschap na opgezette doneeractie van de Bibliotheek Bollenstreek.

Bekijk details van Voedselbank doneeractie is groot succes

• Nationale Voorleesdagen 2021 van start! Bekijk details

20 januari 2021

De Nationale Voorleesdagen zijn vandaag officieel van start gegaan. Dit jaar helaas zonder voorleesontbijt in de bibliotheken maar dat mocht de pret niet drukken. Verschillende burgemeesters lazen online voor aan kinderen in hun gemeente.

Bekijk details van Nationale Voorleesdagen 2021 van start!

• Lekker lezen blijft mogelijk Bekijk details

13 januari 2021

Alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek blijven voorlopig gesloten. De sluiting is het gevolg van de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Gelukkig kun je gewoon boeken blijven reserveren of laat je verrassen met een boekenpakket via de AfhaalBieb.

Bekijk details van Lekker lezen blijft mogelijk

• Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel? Bekijk details

15 december 2020

De Bibliotheek Bollenstreek is met ingang van dinsdag 15 december gesloten. De sluiting is het gevolg van de extra overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Wij hopen 19 januari de deuren weer te kunnen openen.

Bekijk details van Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel?

• Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel? Bekijk details

15 december 2020

Bekijk details van Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel?

• Onderhoud aan Wise Bekijk details

10 december 2020

Zondag 13 december wordt aan het programma Wise onderhoud verricht. Een aantal diensten van de bibliotheek zijn dan niet beschikbaar.

Bekijk details van Onderhoud aan Wise

• Aanpassing Bibliotheekreglement Bekijk details

30 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 wordt het bibliotheekregelement van Bibliotheek Bollenstreek aangepast. Onder andere wordt de naam aangepast naar Gebruiksvoorwaarden. De nieuwe Gebruiksvoorwaarden zijn te lezen via onderstaande link.

Bekijk details van Aanpassing Bibliotheekreglement

• Kinderen het plezier van lezen en schrijven laten ontdekken! Bekijk details

13 november 2020

Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen De Willibrordschool en de Bibliotheek Bollenstreek    De Willibrordschool in Lisse kreeg op dinsdag 3 november Schoolschrijver Lisa Boersen op bezoek. Lisa is onder andere bekend van de boeken: Timo en de Oppasninja-reeks en De Stemmenslurper.

Bekijk details van Kinderen het plezier van lezen en schrijven laten ontdekken!

• Telefonisch spreekuur Bekijk details

7 november 2020

Voor al je vragen over de bibliotheek kun je terecht bij het telefonisch spreekuur. Elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur staan we voor je klaar.

Bekijk details van Telefonisch spreekuur