Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 1 - 10 (van 101)

• Expositie in Noordwijkerhout

19 september 2019

In de bibliotheek van Noordwijkerhout en in de entreehal van het gemeentehuis/gemeentekantoor, is een expositie met werken van kunstenares Louise van Alenburg. De expositie is te bekijken tot 18 oktober.

Bekijk details van Expositie in Noordwijkerhout

• Dichtbundel | Durf te dromen

13 september 2019

Durf te dromen is een gedichtenbundel met gedichten gemaakt door de deelnemers van het Taalcafé.

Bekijk details van Dichtbundel | Durf te dromen

• Week van de alfabetisering

9 september 2019

Van 9 t/m 13 september hebben de wekelijkse Taalcafés van de Bibliotheek Bollenstreek een ‘feestelijk’ taalcafé in verband met de week van de alfabetisering. Dit is hèt moment om het Taalhuis in het zonnetje te zetten.

Bekijk details van Week van de alfabetisering

• Expositie in Lisse

3 september 2019

In september en oktober is er een expositie van Ell Geeh in de Bibliotheek van Lisse te bezichtigen. Haar motto: geniet van kunst, geluk is mooi. Ell Geeh werkt altijd vanuit een goed doordacht concept. Al haar werk is gefotografeerd met daglicht en zijn portretten in de ruimste zin.

Bekijk details van Expositie in Lisse

• Durf te dromen

2 september 2019

Loeka van der Kooij, Taalconsulent bij Bibliotheek Bollenstreek heeft een column geschreven voor het BibliotheekBlad over de bibliotheek: Durf te dromen.

Bekijk details van Durf te dromen

• De Bibliotheek: een derde plek als tweede huis

28 juni 2019

Dionne Dinkhuijsen, programmamanager van Bibliotheek Bollenstreek heeft een column geschreven voor het BibliotheekBlad over de bibliotheek: een derde plek als tweede huis.

Bekijk details van De Bibliotheek: een derde plek als tweede huis

• Expositie in Lisse

28 juni 2019

Van 2 juli tot en met 1 september exposeren Kunstenaarsvereniging BIB en Kunstenaarscollectief KuCo gezamenlijk in de bibliotheek van Lisse. In het kader van het Rembrandtjaar hebben diverse kunstenaars van BIB en KuCo een expositie vol bijzondere kunstwerken samengesteld.

Bekijk details van Expositie in Lisse

• Geef een prentenboek cadeau

6 juni 2019

Wat een verrassing van boekhandel Grimbergen Boeken uit Lisse: in het kader van de leesbevorderingscampagne 'Geef een prentenboek cadeau' hebben haar klanten 34 exemplaren van "Kikker is Kikker" gedoneerd aan de VoorleesExpress Bollenstreek. Geweldig! Wij gaan de deelnemende VoorleesExpress gezinnen in Lisse hier ontzettend blij mee maken. Heel, heel erg bedankt!

Bekijk details van Geef een prentenboek cadeau

• Open dag Volksuniversiteit

6 juni 2019

Kom zaterdag 15 juni inspiratie op doen tijdens de open dag van de Volksuniversiteit Oegstgeest. De deuren staan open van 11:00 tot 13:00 uur. Maak kennis met een groot aantal docenten en het nieuwe cursusaanbod.

Bekijk details van Open dag Volksuniversiteit

• De VakantieBieb is open!

1 juni 2019

De VakantieBieb is weer geopend! Vanaf 1 juni kan iedereen tot 18 jaar weer gratis e-books lezen. Download nu de leukste e-books voor kinderen op www.vakantiebieb.nl.

Bekijk details van De VakantieBieb is open!