Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 21 - 30 (van 182)

• Onderhoud aan Wise Bekijk details

10 december 2020

Zondag 13 december wordt aan het programma Wise onderhoud verricht. Een aantal diensten van de bibliotheek zijn dan niet beschikbaar.

Bekijk details van Onderhoud aan Wise

• Aanpassing Bibliotheekreglement Bekijk details

30 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 wordt het bibliotheekregelement van Bibliotheek Bollenstreek aangepast. Onder andere wordt de naam aangepast naar Gebruiksvoorwaarden. De nieuwe Gebruiksvoorwaarden zijn te lezen via onderstaande link.

Bekijk details van Aanpassing Bibliotheekreglement

• Kinderen het plezier van lezen en schrijven laten ontdekken! Bekijk details

13 november 2020

Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen De Willibrordschool en de Bibliotheek Bollenstreek    De Willibrordschool in Lisse kreeg op dinsdag 3 november Schoolschrijver Lisa Boersen op bezoek. Lisa is onder andere bekend van de boeken: Timo en de Oppasninja-reeks en De Stemmenslurper.

Bekijk details van Kinderen het plezier van lezen en schrijven laten ontdekken!

• Telefonisch spreekuur Bekijk details

7 november 2020

Voor al je vragen over de bibliotheek kun je terecht bij het telefonisch spreekuur. Elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur staan we voor je klaar.

Bekijk details van Telefonisch spreekuur

• We zijn blij met je! Bekijk details

1 november 2020

We zijn blij dat onze leden de bibliotheek blijven bezoeken, ook in deze bijzondere tijd. Hier willen we je graag voor bedanken. De hele maand november kun je het geschenkboek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer gratis ophalen in jouw bibliotheek!

Bekijk details van We zijn blij met je!

• app CoronaMelder Bekijk details

22 oktober 2020

De app CoronaMelder. Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden. Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.

Bekijk details van app CoronaMelder

• Expositie Ans Duindam en Carla Frese in Noordwijkerhout Bekijk details

25 september 2020

Van 25 september t/m 22 oktober exposeert Ans Duindam haar Tiffanyramen en Carla Frese stelt haar sieraden ten toon in de bibliotheek van Noordwijkerhout.

Bekijk details van Expositie Ans Duindam en Carla Frese in Noordwijkerhout

• Taalcafé Hillegom verblijdt deelnemers met bloemetje Bekijk details

25 mei 2020

Juist vanwege de moeilijke tijd waarin iedereen nu zit, houdt het Taalcafé Hillegom contact met de groep mensen, die wekelijks naar de bibliotheek kwam om Nederlands te leren spreken. En dat zijn zo’n veertig personen.

Bekijk details van Taalcafé Hillegom verblijdt deelnemers met bloemetje

• Ontmoet Schrijvers Online Bekijk details

19 mei 2020

Ontmoet bekende schrijvers zoals Alex Boogers, Paulien Cornelisse, Splinter Chabot, Marijke Schermer en anderen. Samen met zeven bibliotheken maken we een serie online interviews met schrijvers in de vorm van een webinar onder de naam: Ontmoet Schrijvers Online.

Bekijk details van Ontmoet Schrijvers Online

• Vrijwilliger VoorleesExpress neemt afscheid Bekijk details

29 april 2020

Na jaren van trouwe dienst gaat Meggie Borgert, vrijwillig coördinator van de VoorleesExpress Bollenstreek ons helaas verlaten. Meggie was een van de vrijwilligers van het eerste uur toen de VoorleesExpress van start ging in Lisse.

Bekijk details van Vrijwilliger VoorleesExpress neemt afscheid