Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 21 - 30 (van 199)

 • Rotary Oegstgeest overhandigt cheque aan VoorleesExpress Bekijk details

  21 september 2021

  Met plezier kijken we terug op een geslaagd jubileumweekend! De afgelopen dagen stonden in het teken van het 15-jarig bestaan van de Bibliotheek Bollenstreek dat werd gevierd met feestelijke activiteiten voor jong en oud.

 • Geslaagd jubileumweekend Bekijk details

  20 september 2021

  Met plezier kijken we terug op een geslaagd jubileumweekend! De afgelopen dagen stonden in het teken van het 15-jarig bestaan van de Bibliotheek Bollenstreek dat werd gevierd met feestelijke activiteiten voor jong en oud.

 • Geslaagde VoorleesExpress ZomerBieb Bekijk details

  10 september 2021

  Met plezier kijken we terug op een geslaagde VoorleesExpress ZomerBieb! Dankzij toegewijde vrijwilligers heeft de VoorleesExpress van de Bibliotheek Bollenstreek op maar liefst vier locaties kinderen een leerzame en taalrijke middag kunnen aanbieden.

 • Bibliotheek Bollenstreek bestaat 15 jaar! Bekijk details

  1 september 2021

  Vijftien jaar geleden ontstond de Bibliotheek Bollenstreek uit een fusie tussen zeven bibliotheekstichtingen. Directeur Hans Portengen was er vanaf het begin bij. “Het was niet altijd makkelijk, maar ik ben trots op hoe het is geworden.’’

 • Versoepelingen coronamaatregelen Bekijk details

  28 juni 2021

  Vanaf zaterdag 26 juni zijn de coronamaatregelen versoepeld. Een bezoek aan de bibliotheek kan weer zonder registratie en mondkapje. Lees hier welke maatregelen er nog meer gelden.

 • Bibliotheek opent tweehonderdste Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

  24 juni 2021

  In de Bibliotheek Oegstgeest is vandaag in het bijzijn van staatssecretaris Raymond Knops (BZK), directeur Bibliotheek Bollenstreek Hans Portengen en de Nationale ombudsman Reinier van Zutphen het 200ste Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) geopend.

 • Bibliotheek Bollenstreek en Reuring gaan digitaal ondersteunen Bekijk details

  28 mei 2021

  De Bibliotheek Bollenstreek is een samenwerking gestart met Reuring uit Noordwijk. De bibliotheek stelt laptops beschikbaar aan Noordwijkers die geen beschikking hebben over digitale middelen. Daarnaast zal deze doelgroep ondersteund worden met een Digimaatje en met cursussen.

 • Bibliotheek Bollenstreek weer open! Bekijk details

  20 mei 2021

  Goed nieuws! Bibliotheek Bollenstreek is vanaf 20 mei weer geopend. Gelukkig maar, want we hebben jullie enorm gemist.

 • Bibliotheken tóch open vanaf 20 mei Bekijk details

  17 mei 2021

  Vorige week maakte premier Rutte bekend dat ook bibliotheken weer open mogen vanaf donderdag 20 mei. Dat is goed nieuws! Op dit moment zijn we druk bezig om alles voor te bereiden zodat we weer veilig open kunnen.

 • Hulp bij afspraak coronaprik Bekijk details

  7 mei 2021

  Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Kom naar het corona-spreekuur in de Bibliotheek. Neem de brief van de GGD en een identiteitsbewijs mee en je wordt geholpen met het maken van de prikafspraak.

Paginanavigatie