Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 21 - 30 (van 194)

 • Bibliotheek opent tweehonderdste Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

  24 juni 2021

  In de Bibliotheek Oegstgeest is vandaag in het bijzijn van staatssecretaris Raymond Knops (BZK), directeur Bibliotheek Bollenstreek Hans Portengen en de Nationale ombudsman Reinier van Zutphen het 200ste Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) geopend.

 • Bibliotheek Bollenstreek en Reuring gaan digitaal ondersteunen Bekijk details

  28 mei 2021

  De Bibliotheek Bollenstreek is een samenwerking gestart met Reuring uit Noordwijk. De bibliotheek stelt laptops beschikbaar aan Noordwijkers die geen beschikking hebben over digitale middelen. Daarnaast zal deze doelgroep ondersteund worden met een Digimaatje en met cursussen.

 • Bibliotheek Bollenstreek weer open! Bekijk details

  20 mei 2021

  Goed nieuws! Bibliotheek Bollenstreek is vanaf 20 mei weer geopend. Gelukkig maar, want we hebben jullie enorm gemist.

 • Bibliotheken tóch open vanaf 20 mei Bekijk details

  17 mei 2021

  Vorige week maakte premier Rutte bekend dat ook bibliotheken weer open mogen vanaf donderdag 20 mei. Dat is goed nieuws! Op dit moment zijn we druk bezig om alles voor te bereiden zodat we weer veilig open kunnen.

 • Hulp bij afspraak coronaprik Bekijk details

  7 mei 2021

  Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Kom naar het corona-spreekuur in de Bibliotheek. Neem de brief van de GGD en een identiteitsbewijs mee en je wordt geholpen met het maken van de prikafspraak.

 • Twintigduizendste klant AfhaalBieb! Bekijk details

  23 april 2021

  De deuren van de vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek zijn het afgelopen jaar vaker gesloten geweest dan dat ze open waren. Gelukkig weerhoudt dit onze leden niet om te blijven lenen. Vandaag werd de 20.000e klant van de AfhaalBieb verrast met een feestelijke overhandiging van haar boekenpakket!

 • Eerste Wandelwaaiers overhandigd Bekijk details

  25 maart 2021

  Afgelopen week zijn de eerste Wandelwaaiers overhandigd aan wethouders in de Bollenstreek. De Wandelwaaier geeft inspiratie aan wandelcoaches tijdens het wandelen met hun taalmaatje. Elk kaartje in de waaier bevat een nieuw onderwerp om te bespreken tijdens het wandelen.

 • Voedselbank doneeractie is groot succes Bekijk details

  2 februari 2021

  Klanten van de Voedselbank Noordwijk ontvangen een gratis lidmaatschap na opgezette doneeractie van de Bibliotheek Bollenstreek.

 • Nationale Voorleesdagen 2021 van start! Bekijk details

  20 januari 2021

  De Nationale Voorleesdagen zijn vandaag officieel van start gegaan. Dit jaar helaas zonder voorleesontbijt in de bibliotheken maar dat mocht de pret niet drukken. Verschillende burgemeesters lazen online voor aan kinderen in hun gemeente.

 • Lekker lezen blijft mogelijk Bekijk details

  13 januari 2021

  Alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek blijven voorlopig gesloten. De sluiting is het gevolg van de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Gelukkig kun je gewoon boeken blijven reserveren of laat je verrassen met een boekenpakket via de AfhaalBieb.

Paginanavigatie