Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 21 - 30 (van 94)

• Uitnodiging | Netwerkontbijt voor bedrijven in de Bollenstreek

7 augustus 2018

Werk jij voor een bedrijf in de Bollenstreek en wil je weten hoe je de (digi)taalvaardigheid jouw medewerkers kan verbeteren? Kom dan naar ons Netwerkontbijt Bedrijven Bollenstreek op dinsdag 25 september.

Bekijk details van Uitnodiging | Netwerkontbijt voor bedrijven in de Bollenstreek

• Zomerklooien | Bieb Bingo in Oegstgeest

19 juli 2018

Van 14 juli tot 25 augustus kan je weer meedoen met de Bieb Bingo in Oegstgeest. Kom langs in Bibliotheek in Oegstgeest en haal je bingokaart op. Hoe snel is jouw bingokaart vol?

Bekijk details van Zomerklooien | Bieb Bingo in Oegstgeest

• Online diensten niet beschikbaar 8 juli 19-23 uur

2 juli 2018

Maak je gebruik van Mijn menu op onze website of onze app? Of zoek en/of reserveer je boeken via onze online catalogus? Let dan op! Op zondag 8 juli zijn deze diensten tijdelijk niet beschikbaar.

Bekijk details van Online diensten niet beschikbaar 8 juli 19-23 uur

• Luistertips van Dionne Dinkhuijsen

28 juni 2018

Dionne Dinkhuijsen is programmamanager bij de Bibliotheek Bollenstreek en zij is fan van luisterboeken voor volwassenen. Deze week tipt zij daarom drie luisterboeken. Luister je mee?

Bekijk details van Luistertips van Dionne Dinkhuijsen

• Pincode aanpassen

19 juni 2018

Meld je je voor Mijn menu of de App nog aan met een pincode van vier cijfers? Binnenkort kan dat niet meer, dus stel gauw een wachtwoord in.

Bekijk details van Pincode aanpassen

• Het geheugen is geen bibliotheek

30 mei 2018

Dinsdagavond 29 mei was warm, en niet alleen vanwege de naderende zomerstorm. Ook in de bibliotheek in Oegstgeest broeide het, vanwege de komst van geheugenprofessor Douwe Draaisma.

Bekijk details van Het geheugen is geen bibliotheek

• Verrijk je brein

24 mei 2018

Verrijk je brein! Lezen helpt daarbij. Erik Scherder en Kilian Wawoe in de Bibliotheek in Noordwijk op 23 mei.

Bekijk details van Verrijk je brein

• Boekverkoop

12 april 2018

Van 20 april tot en met 5 mei vindt een boekverkoop plaats in de vestiging Noordwijkerhout.

Bekijk details van Boekverkoop

• Geef een prentenboek cadeau

9 april 2018

Met de landelijke boekhandelsactie ‘Geef een prentenboek cadeau’ laten de boekhandels jongeren vanaf de peuterleeftijd kennismaken met de klassiekers uit de jeugdliteratuur.

Bekijk details van Geef een prentenboek cadeau

• Bescherming van jouw bibliotheekaccount

22 maart 2018

Tot voor kort ontving je van de Bibliotheek een (eenmalig bruikbare) pincode om jouw account te activeren, waarna je een eigen wachtwoord aan kon te maken.

Bekijk details van Bescherming van jouw bibliotheekaccount