Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 11 - 20 (van 175)

• Lekker lezen blijft mogelijk Bekijk details

13 januari 2021

Alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek blijven voorlopig gesloten. De sluiting is het gevolg van de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Gelukkig kun je gewoon boeken blijven reserveren of laat je verrassen met een boekenpakket via de AfhaalBieb.

Bekijk details van Lekker lezen blijft mogelijk

• Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel? Bekijk details

15 december 2020

De Bibliotheek Bollenstreek is met ingang van dinsdag 15 december gesloten. De sluiting is het gevolg van de extra overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Wij hopen 19 januari de deuren weer te kunnen openen.

Bekijk details van Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel?

• Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel? Bekijk details

15 december 2020

Bekijk details van Tijdelijk gesloten, maar wat kan er wel?

• Onderhoud aan Wise Bekijk details

10 december 2020

Zondag 13 december wordt aan het programma Wise onderhoud verricht. Een aantal diensten van de bibliotheek zijn dan niet beschikbaar.

Bekijk details van Onderhoud aan Wise

• Aanpassing Bibliotheekreglement Bekijk details

30 november 2020

Vanaf 1 januari 2021 wordt het bibliotheekregelement van Bibliotheek Bollenstreek aangepast. Onder andere wordt de naam aangepast naar Gebruiksvoorwaarden. De nieuwe Gebruiksvoorwaarden zijn te lezen via onderstaande link.

Bekijk details van Aanpassing Bibliotheekreglement

• Kinderen het plezier van lezen en schrijven laten ontdekken! Bekijk details

13 november 2020

Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen De Willibrordschool en de Bibliotheek Bollenstreek    De Willibrordschool in Lisse kreeg op dinsdag 3 november Schoolschrijver Lisa Boersen op bezoek. Lisa is onder andere bekend van de boeken: Timo en de Oppasninja-reeks en De Stemmenslurper.

Bekijk details van Kinderen het plezier van lezen en schrijven laten ontdekken!

• Telefonisch spreekuur Bekijk details

7 november 2020

Voor al je vragen over de bibliotheek kun je terecht bij het telefonisch spreekuur. Elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur staan we voor je klaar.

Bekijk details van Telefonisch spreekuur

• We zijn blij met je! Bekijk details

1 november 2020

We zijn blij dat onze leden de bibliotheek blijven bezoeken, ook in deze bijzondere tijd. Hier willen we je graag voor bedanken. De hele maand november kun je het geschenkboek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer gratis ophalen in jouw bibliotheek!

Bekijk details van We zijn blij met je!

• app CoronaMelder Bekijk details

22 oktober 2020

De app CoronaMelder. Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden. Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.

Bekijk details van app CoronaMelder

• Expositie Ans Duindam en Carla Frese in Noordwijkerhout Bekijk details

25 september 2020

Van 25 september t/m 22 oktober exposeert Ans Duindam haar Tiffanyramen en Carla Frese stelt haar sieraden ten toon in de bibliotheek van Noordwijkerhout.

Bekijk details van Expositie Ans Duindam en Carla Frese in Noordwijkerhout