Jeugd | 0-6 jaar

Jeugd & Jongeren

  • Boeken op onderwerp

    Populaire kinderboeken op onderwerp

  • E-books en luisterboeken

    Vind de leukste e-books en luisterboeken.

  • Voorleesfilmpjes

    De mooiste digitale prentenboeken


Nieuwe boeken

Voorlezen

naar boekstart.nl

Regelmatig lezen we voor aan kinderen. Is jouw (klein)kind tussen de 2 en 8 jaar? Kom gezellig langs en geniet samen van een mooi verhaal.

Jeugdagenda


Maak je kind gratis lid

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de bibliotheek met een jeugdabonnement. Laat je kind het plezier van lezen ontdekken.

Wist je dat...

naar boekstart.nl

Samen een boekje lezen versterkt de band met je baby en stimuleert de taalontwikkeling. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. BoekStart helpt je het juiste voorleesboek te vinden. 

E-books en luisterboeken

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Zoek je een leuk digitaal boek om voor te lezen aan je kind? Kijk dan ook eens op jeugdbibliotheek.nl. Daar vind je een rijk aanbod aan titels voor mobiel of tablet. Allemaal online te leen, dus je hoeft je huis er niet voor uit. 

Mediaopvoeding

Naar Mediaopvoeding

Wist je dat een kind veel opsteekt door het samen kijken van een filmpje? En dat de afwisseling met andere activiteiten, zoals buitenspelen, belangrijk is? De bibliotheek besteedt aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van jonge kinderen.  

Voorleesfilmpjes

Het is lente. Beertje Bobbi gaat naar buiten met zijn papa en geniet van de lammetjes, jonge eendjes en de pluisjes van de paardebloemen. Bekijk het hele boekenfilmpje in De Voorleeshoek. Log in met je Bibliotheekaccount.