Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 121 - 130 (van 182)

• Voorleesboekentips! Bekijk details

3 januari 2018

Voorlezen staat centraal in januari bij de Bibliotheek Bollenstreek. Dit betekent vele voorleesactiviteiten voor de jeugd en voorleestips voor de kinderen én voor volwassenen. Hoe en wat lees je voor aan kinderen? Natuurlijk kun je zelf ook genieten van voorlezen met onze luisterboeken of lees de mooie gedichten voor uit de geselecteerde poëzieboeken.

Bekijk details van Voorleesboekentips!

• Joris' kerstboom Bekijk details

7 december 2017

Net als in het gelijknamige televisieprogramma kunnen mensen een kerstbal in de boom hangen met een bijzonder verhaal.

Bekijk details van Joris' kerstboom

• 2018 Bekijk details

28 november 2017

De kosten voor het lidmaatschap van de Bibliotheek blijven in 2018 gelijk. Voor de vestigingen in Sassenheim en Warmond worden de openingstijden uitgebreid en aangepast.

Bekijk details van 2018

• Boekentips Bekijk details

26 oktober 2017

In het kader van Nederland Leest geven een aantal bibliotheekmedewerkers je graag leestips rondom robotisering.

Bekijk details van Boekentips

• Boekentips! Bekijk details

23 oktober 2017

Hans Portengen, directeur van de Bibliotheek Bollenstreek combineert

Bekijk details van Boekentips!

• Boekentips van Katja Terpstra Bekijk details

23 augustus 2017

Ben je op zoek naar een goed kinderboek voor jouw kinderen of de kinderen in jouw klas? Katja Terpstra tipt deze drie boeken.

Bekijk details van Boekentips van Katja Terpstra

• Boekentips van Dionne Dinkhuijsen Bekijk details

5 augustus 2017

Op zoek naar een goed boek? Bekijk de tips van onze programmamanager Dionne Dinkhuijsen!

Bekijk details van Boekentips van Dionne Dinkhuijsen

• BoekStart in de Kinderopvang Bekijk details

6 juli 2017

Dit voorjaar hebben pedagogisch medewerkers van peuterspeelzalen en een kinderdagverblijf een cursus interactief voorlezen gevolgd.

Bekijk details van BoekStart in de Kinderopvang

• Gruffalo-lezers bedankt! Bekijk details

6 juli 2017

Wat fijn dat jullie tijdens de actie ‘ik wil een prentenboek’ in grote getalen het prentenboek ‘De Gruffalo’ bij de boekhandel of in de bibliotheek hebben gekocht.

Bekijk details van Gruffalo-lezers bedankt!

• Boekentips! Bekijk details

29 juni 2017

Hans Portengen, directeur van de Bibliotheek Bollenstreek combineert

Bekijk details van Boekentips!