Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 121 - 130 (van 146)

• Opening Taalpunt Oegstgeest

8 november 2016

Heb jij moeite met lezen en schrijven? Of ken je iemand die zijn/haar Nederlands wil verbeteren? Kom dan naar het Taalpunt in de bibliotheek van Oegstgeest. Vanaf de feestelijke opening op 17 november kun je bij ons terecht voor taalspreekuren, taalcoaches en speciale boeken en materialen voor laaggeletterden.

Bekijk details van Opening Taalpunt Oegstgeest

• Kloppen de gegevens nog?

27 oktober 2016

Om er voor te zorgen dat post op het juiste adres komt is het aan te bevelen om je adres gegevens eens te controleren.

Bekijk details van Kloppen de gegevens nog?

• Opening Jeugdbibliotheek in De Zilk

5 oktober 2016

Na een lange aanloopperiode is afgelopen maandag in De Zilk de nieuwe jeugdbibliotheek officieel geopend.

Bekijk details van Opening Jeugdbibliotheek in De Zilk

• BIEB

5 oktober 2016

BIEB magazine voor ouders, nu gratis in de Bibliotheek verkrijgbaar!

Bekijk details van BIEB

• Opening Taalhuis Hillegom

6 september 2016

Op dinsdag 6 september opent De Bibliotheek Bollenstreek in samenwerking met De Bibliotheek Zuid-Kennemerland het Taalpunt Hillegom in de bibliotheek van Hillegom.

Bekijk details van Opening Taalhuis Hillegom

• Voorleesvrijwilligers

11 juli 2016

Lees je graag voor? Heb je tijd op woensdagmiddag? Meld je dan aan als voorleesvrijwilliger in de Voorhoutse of Noordwijkse vestiging.

Bekijk details van Voorleesvrijwilligers

• Vervanging oude passen

27 juni 2016

Vrijdag 24 juni zijn er brieven verstuurd met nieuwe passen ter vervanging van de oude passen.

Bekijk details van Vervanging oude passen

• Opening Taalpunt in Lisse

17 juni 2016

Wethouder de Roon heeft het Taalpunt in Lisse officieel geopend.

Bekijk details van Opening Taalpunt in Lisse

• Pressreader

9 juni 2016

Het maakt niet uit in welke taal u een krant wilt lezen, het kan bij de bibliotheek. Kranten uit meer dan honderd (!) landen zijn beschikbaar...

Bekijk details van Pressreader

• Vrijwilligers voor digitaal spreekuur gezocht

3 juni 2016

Enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om hun kennis op het gebied van computergebruik, internet, iPad of tablet te delen en anderen te leren. Vrijwilligers die het leuk vinden om in een informele sfeer onze bezoekers verder te helpen en ons ondersteunen bij de cursussen.

Bekijk details van Vrijwilligers voor digitaal spreekuur gezocht