Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 141 - 150 (van 204)

• Fiepbus in Voorhout en Sassenheim Bekijk details

18 januari 2018

Een grote rode dubbeldekker helemaal in de stijl van Fiep Westendorp stond woensdagochtend 17 januari bij de Antoniusschool in Voorhout. Alle groepen mochten een kijkje nemen in dit rijdend kunstwerk. Vol enthousiasme stapten de kinderen van groep 1 tot en met 8 de Fiepbus in en keken hun ogen uit.

• Gastvrouw/heer voor Mamacafé gezocht Bekijk details

18 januari 2018

Het Mamacafé Noordwijkerhout en het Mamcafé in Noordwijk zijn beide op zoek naar een Gastvrouw of heer.

• Voorleesboekentips! Bekijk details

3 januari 2018

Voorlezen staat centraal in januari bij de Bibliotheek Bollenstreek. Dit betekent vele voorleesactiviteiten voor de jeugd en voorleestips voor de kinderen én voor volwassenen. Hoe en wat lees je voor aan kinderen? Natuurlijk kun je zelf ook genieten van voorlezen met onze luisterboeken of lees de mooie gedichten voor uit de geselecteerde poëzieboeken.

• Joris' kerstboom Bekijk details

7 december 2017

Net als in het gelijknamige televisieprogramma kunnen mensen een kerstbal in de boom hangen met een bijzonder verhaal.

• 2018 Bekijk details

28 november 2017

De kosten voor het lidmaatschap van de Bibliotheek blijven in 2018 gelijk. Voor de vestigingen in Sassenheim en Warmond worden de openingstijden uitgebreid en aangepast.

• Boekentips Bekijk details

26 oktober 2017

In het kader van Nederland Leest geven een aantal bibliotheekmedewerkers je graag leestips rondom robotisering.

• Boekentips! Bekijk details

23 oktober 2017

Hans Portengen, directeur van de Bibliotheek Bollenstreek combineert

• Boekentips van Katja Terpstra Bekijk details

23 augustus 2017

Ben je op zoek naar een goed kinderboek voor jouw kinderen of de kinderen in jouw klas? Katja Terpstra tipt deze drie boeken.

• Boekentips van Dionne Dinkhuijsen Bekijk details

5 augustus 2017

Op zoek naar een goed boek? Bekijk de tips van onze programmamanager Dionne Dinkhuijsen!

• BoekStart in de Kinderopvang Bekijk details

6 juli 2017

Dit voorjaar hebben pedagogisch medewerkers van peuterspeelzalen en een kinderdagverblijf een cursus interactief voorlezen gevolgd.

Paginanavigatie