Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 51 - 60 (van 175)

• Bieb nomineert twee taalhelden! Bekijk details

23 oktober 2019

Twee taalhelden zijn door de Bibliotheek Bollenstreek genomineerd voor de TaalHeldenprijs: Ria Eijck in de categorie Bruggenbouwers en Ruud van Eijgen in de categorie Taalleerders.

Bekijk details van Bieb nomineert twee taalhelden!

• VoorleesExpress ontvangt Cheque van Op Dreef Bekijk details

10 oktober 2019

De VoorleesExpress van de Bibliotheek Bollenstreek ontving zaterdag een cheque van 500 euro uit handen van Krieno Bolt en Henk Maat van de Kringloopwinkel Op Dreef. Projectleider Elvira Vis en de vrijwilligers Jeannette Hylkema en Thea Bijl namen hem in ontvangst.

Bekijk details van VoorleesExpress ontvangt Cheque van Op Dreef

• Expositie in Noordwijkerhout Bekijk details

19 september 2019

In de bibliotheek van Noordwijkerhout en in de entreehal van het gemeentehuis/gemeentekantoor, is een expositie met werken van kunstenares Louise van Alenburg. De expositie is te bekijken tot 18 oktober.

Bekijk details van Expositie in Noordwijkerhout

• Dichtbundel | Durf te dromen Bekijk details

13 september 2019

Durf te dromen is een gedichtenbundel met gedichten gemaakt door de deelnemers van het Taalcafé.

Bekijk details van Dichtbundel | Durf te dromen

• Week van de alfabetisering Bekijk details

9 september 2019

Van 9 t/m 13 september hebben de wekelijkse Taalcafés van de Bibliotheek Bollenstreek een ‘feestelijk’ taalcafé in verband met de week van de alfabetisering. Dit is hèt moment om het Taalhuis in het zonnetje te zetten.

Bekijk details van Week van de alfabetisering

• Expositie in Lisse Bekijk details

3 september 2019

In september en oktober is er een expositie van Ell Geeh in de Bibliotheek van Lisse te bezichtigen. Haar motto: geniet van kunst, geluk is mooi. Ell Geeh werkt altijd vanuit een goed doordacht concept. Al haar werk is gefotografeerd met daglicht en zijn portretten in de ruimste zin.

Bekijk details van Expositie in Lisse

• Durf te dromen Bekijk details

2 september 2019

Loeka van der Kooij, Taalconsulent bij Bibliotheek Bollenstreek heeft een column geschreven voor het BibliotheekBlad over de bibliotheek: Durf te dromen.

Bekijk details van Durf te dromen

• Onderhoud aan Wise Bekijk details

12 juli 2019

Zaterdag 13 juli wordt aan het programma Wise werkzaamheden verricht. Een aantal diensten van de bibliotheek zijn dan niet beschikbaar.

Bekijk details van Onderhoud aan Wise

• De Bibliotheek: een derde plek als tweede huis Bekijk details

28 juni 2019

Dionne Dinkhuijsen, programmamanager van Bibliotheek Bollenstreek heeft een column geschreven voor het BibliotheekBlad over de bibliotheek: een derde plek als tweede huis.

Bekijk details van De Bibliotheek: een derde plek als tweede huis

• Expositie in Lisse Bekijk details

28 juni 2019

Van 2 juli tot en met 1 september exposeren Kunstenaarsvereniging BIB en Kunstenaarscollectief KuCo gezamenlijk in de bibliotheek van Lisse. In het kader van het Rembrandtjaar hebben diverse kunstenaars van BIB en KuCo een expositie vol bijzondere kunstwerken samengesteld.

Bekijk details van Expositie in Lisse