Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 51 - 60 (van 81)

• Nederlands muzikaal erfgoed

17 januari 2017

Een van de mooiste verzamelingen Nederlandse muziek, de Fonos-collectie, is vanaf nu beschikbaar via Muziekweb.

Bekijk details van Nederlands muzikaal erfgoed

• Kijktip!

5 januari 2017

De Bibliotheek doet zoveel meer dan alleen boeken uitlenen. Benieuwd wat allemaal? Kijk dan dit weekend naar Woontips op RTL4.

Bekijk details van Kijktip!

• Boekentips!

5 januari 2017

Op zoek naar een goed boek? Bekijk de tips van onze programmamanager Dionne Dinkhuijsen!

Bekijk details van Boekentips!

• VoorleesExpress zoekt per direct: Coördinatoren in Noordwijk en Sassenheim

14 december 2016

Als coördinator van de VoorleesExpress Bollenstreek breng je voorleesplezier in gezinnen waar een (Nederlandse) taalachterstand is. Start in januari 2017.

Bekijk details van VoorleesExpress zoekt per direct: Coördinatoren in Noordwijk en Sassenheim

• Bibliotheeklidmaatschap meer waard

14 november 2016

Als lid van de Bibliotheek kun je vanaf 14 november een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Je kunt kiezen uit 30 cursussen in diverse categorieën. Daarnaast krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Bekijk details van Bibliotheeklidmaatschap meer waard

• Opening Taalpunt Oegstgeest

8 november 2016

Heb jij moeite met lezen en schrijven? Of ken je iemand die zijn/haar Nederlands wil verbeteren? Kom dan naar het Taalpunt in de bibliotheek van Oegstgeest. Vanaf de feestelijke opening op 17 november kun je bij ons terecht voor taalspreekuren, taalcoaches en speciale boeken en materialen voor laaggeletterden.

Bekijk details van Opening Taalpunt Oegstgeest

• Kloppen de gegevens nog?

27 oktober 2016

Om er voor te zorgen dat post op het juiste adres komt is het aan te bevelen om je adres gegevens eens te controleren.

Bekijk details van Kloppen de gegevens nog?

• Opening Jeugdbibliotheek in De Zilk

5 oktober 2016

Na een lange aanloopperiode is afgelopen maandag in De Zilk de nieuwe jeugdbibliotheek officieel geopend.

Bekijk details van Opening Jeugdbibliotheek in De Zilk

• BIEB

5 oktober 2016

BIEB magazine voor ouders, nu gratis in de Bibliotheek verkrijgbaar!

Bekijk details van BIEB

• Opening Taalhuis Hillegom

6 september 2016

Op dinsdag 6 september opent De Bibliotheek Bollenstreek in samenwerking met De Bibliotheek Zuid-Kennemerland het Taalpunt Hillegom in de bibliotheek van Hillegom.

Bekijk details van Opening Taalhuis Hillegom