Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 61 - 70 (van 94)

• Boekentips!

27 februari 2017

Hans Portengen, directeur van de Bibliotheek Bollenstreek. combineert een nuchter realistisch wereldbeeld met..

Bekijk details van Boekentips!

• Eindexamenkandidaten opgelet!

13 februari 2017

Met de gratis LuisterBieb app van de Bibliotheek kunnen eindexamenkandidaten naast lezen ook een boek luisteren voor hun literatuurlijst.

Bekijk details van Eindexamenkandidaten opgelet!

• Verkiezingen komen er aan

9 februari 2017

Op woensdag 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Moeite met ingewikkelde teksten? Dan is er voor jou de Verkiezingskrant in gewone taal verkrijgbaar.

Bekijk details van Verkiezingen komen er aan

• Nederlands muzikaal erfgoed

17 januari 2017

Een van de mooiste verzamelingen Nederlandse muziek, de Fonos-collectie, is vanaf nu beschikbaar via Muziekweb.

Bekijk details van Nederlands muzikaal erfgoed

• Kijktip!

5 januari 2017

De Bibliotheek doet zoveel meer dan alleen boeken uitlenen. Benieuwd wat allemaal? Kijk dan dit weekend naar Woontips op RTL4.

Bekijk details van Kijktip!

• Boekentips!

5 januari 2017

Op zoek naar een goed boek? Bekijk de tips van onze programmamanager Dionne Dinkhuijsen!

Bekijk details van Boekentips!

• VoorleesExpress zoekt per direct: Coördinatoren in Noordwijk en Sassenheim

14 december 2016

Als coördinator van de VoorleesExpress Bollenstreek breng je voorleesplezier in gezinnen waar een (Nederlandse) taalachterstand is. Start in januari 2017.

Bekijk details van VoorleesExpress zoekt per direct: Coördinatoren in Noordwijk en Sassenheim

• Bibliotheeklidmaatschap meer waard

14 november 2016

Als lid van de Bibliotheek kun je vanaf 14 november een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Je kunt kiezen uit 30 cursussen in diverse categorieën. Daarnaast krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Bekijk details van Bibliotheeklidmaatschap meer waard

• Opening Taalpunt Oegstgeest

8 november 2016

Heb jij moeite met lezen en schrijven? Of ken je iemand die zijn/haar Nederlands wil verbeteren? Kom dan naar het Taalpunt in de bibliotheek van Oegstgeest. Vanaf de feestelijke opening op 17 november kun je bij ons terecht voor taalspreekuren, taalcoaches en speciale boeken en materialen voor laaggeletterden.

Bekijk details van Opening Taalpunt Oegstgeest

• Kloppen de gegevens nog?

27 oktober 2016

Om er voor te zorgen dat post op het juiste adres komt is het aan te bevelen om je adres gegevens eens te controleren.

Bekijk details van Kloppen de gegevens nog?