Nieuws uit de bibliotheek

Resultaat 61 - 70 (van 81)

• Voorleesvrijwilligers

11 juli 2016

Lees je graag voor? Heb je tijd op woensdagmiddag? Meld je dan aan als voorleesvrijwilliger in de Voorhoutse of Noordwijkse vestiging.

Bekijk details van Voorleesvrijwilligers

• Vervanging oude passen

27 juni 2016

Vrijdag 24 juni zijn er brieven verstuurd met nieuwe passen ter vervanging van de oude passen.

Bekijk details van Vervanging oude passen

• Opening Taalpunt in Lisse

17 juni 2016

Wethouder de Roon heeft het Taalpunt in Lisse officieel geopend.

Bekijk details van Opening Taalpunt in Lisse

• Pressreader

9 juni 2016

Het maakt niet uit in welke taal u een krant wilt lezen, het kan bij de bibliotheek. Kranten uit meer dan honderd (!) landen zijn beschikbaar...

Bekijk details van Pressreader

• Vrijwilligers voor digitaal spreekuur gezocht

3 juni 2016

Enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om hun kennis op het gebied van computergebruik, internet, iPad of tablet te delen en anderen te leren. Vrijwilligers die het leuk vinden om in een informele sfeer onze bezoekers verder te helpen en ons ondersteunen bij de cursussen.

Bekijk details van Vrijwilligers voor digitaal spreekuur gezocht

• Aanpassen wachtwoord

16 maart 2016

Op 10 april aanstaande is er een update van het bibliotheekmenu. Tussen 17:30 en 23:00 uur zijn de catalogus, mijn menu, de Wise App niet beschikbaar. Indien u een wachtwoord heeft aangemaakt om in te loggen in Mijn Menu, met hoofdletters erin zult u een nieuw wachtwoord moeten aanmaken.

Bekijk details van Aanpassen wachtwoord

• Blog van voorleester bij de VoorleesExpress

28 januari 2016

Ook in het tweede seizoen van de VoorleesExpress houdt Ingrid Veen haar blog bij. Nu ze in twee gezinnen heeft voorgelezen is het tijd voor reflectie.

Bekijk details van Blog van voorleester bij de VoorleesExpress

• Brassband Warmond maakt leeshoek in bibliotheek Warmond mogelijk

26 januari 2016

De feestelijke, officiƫle onthulling van het leesplein vond op dinsdag 19 januari 2016 plaats, toen mevrouw Zwaan, als contactpersoon van de opgeheven Brassband Warmond naar de bibliotheek kwam, om daar het met Kloppende Harten verfraaide lint door te knippen.

Bekijk details van Brassband Warmond maakt leeshoek in bibliotheek Warmond mogelijk

• Schenking voor VoorleesExpress

27 oktober 2015

De Rotary Oegstgeest e.o. heeft de opbrengst van het Tweede Oegstgeester Dictee overhandigd aan Willemien Free, projectleider van de VoorleesExpress.

Bekijk details van Schenking voor VoorleesExpress

• Leest u mee?

26 oktober 2015

Kom | sluit aan | lees mee.

Bekijk details van Leest u mee?