Apps

Bibliotheek Wise App

De bibliotheek altijd bij de hand voor verlengen, reserveren voor jezelf of voor een ander.

Meer informatie

Vernieuwde app voor e-books en luisterboeken

Geniet van e-books en luisterboeken in één app. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Van thrillers tot romans, van waargebeurd tot fantasy.

Meer informatie

TijdschriftenBieb App

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine. De app is gratis voor bibliotheekleden.

Meer informatie

CoronaMelder

De app CoronaMelder. Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden. Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.

Meer informatie

BiebApp

Met de BiebApp kun je met je smartphone makkelijk boeken en tijdschriften lenen bij de bibliotheek zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten. Je betaalt alleen voor wat je leent, snel en simpel!

Meer informatie

Pressreader

Toegang tot meer dan 5.000 kranten en tijdschriften, uit meer dan 100 landen en in 60 talen. Met deze app kan je kranten en tijdschriften downloaden en later thuis of onderweg lezen!

Meer informatie

Theorie voor het verkeersexamen oefenen

Wist je dat er in de Bibliotheek gratis online geoefend kan worden voor het theorie-examen voor auto, bromfiets of motor?

Meer informatie